- خواص پسته در پيشگيري از ديابت و سلامت چشمها
به گزارش خبرنگار مهر، در مجموع مغزيجات آجيلي از قبيل پسته حاوي فيبر بوده و به حفظ سلامت رودهها کمک ميکنند. پسته هم با روان کردن عملکرد رودهها مرتبط است. آنها منبع سرشار از فيبر هستند که عملکرد رودهها را تسهيل ميکنند.
از سوي ديگر پسته سرشار از پروتئينها و آنتي اکسيدانها است. در ادامه به برخي فوايد پسته براي سلامت اشاره ميشود.
پسته تنها مغزي است که حاوي کورونوئيد است. کورونوئيدها مسئول کاهش خطرات بيماريهاي مرتبط با چشمها هستند. پسته حاوي کورونوئيدهاي مشابهي است که در شبکيه چشم و عدسي چشم يافت ميشود. اين ماده به کاهش احتمال ابتلا به آب مرواريد و مشکلات چشمي مرتبط با سن کمک ميکند. متخصصان مصرف کورونوئيدها را همراه با چربي براي جذب آسانتر در بدن توصيه ميکنند که البته اين چربي مناسب در پسته هم وجود دارد.
ميزان بالا کلسترول بد LDL در بدن ميتواند منجر به انسداد شريانهايي شود که در بلندمدت ممکن است منجر به حمله قلبي شوند. پسته حاوي چربيهاي مونواشباع نشده است که براي کاهش کلسترول بد مناسب هستند. افزودن پسته به رژيم غذايي کم چرب به افزودن چربيهاي خوب موردنياز براي عملکرد سالم بدن کمک ميکند.
- سيستم ايمني سالم
پسته منبع غني از ويتامين B6 است. ويتامين B6 به تقويت سيستم ايمني کمک ميکند. وجود آنتياکسيدانها در پسته به بدن در مقابله با انواع بيماريهاي ميکروبي کمک مينمايد در نتيجه سيستم ايمني عملکرد مناسبي خواهد داست. پسته همچنين حاوي ويتامين هاي E و A هم است. هر دو اين ويتامينها داراي خواص کنترل آسيب و صدمه به بدن هستند. خوردن پسته قبل و بعد از عفونت به بهبود بهتر و سريعتر کمک ميکند.
در بيماري ديابت، قند پيوندي با پروتئين تشکيل ميدهد که براي بدن غيرقابل استفاده ميشود. اين فرايند گليکاسيون نام دارد. اثبات شده است که آنتي اکسيدانهاي موجود در پسته براي کاهش نرخ گليکاسيون مفيد هستند. از اين رو اين مغز براي کنترل ديابت مفيد است.
- کنترل و مديريت وزن
چربيهاي مونواشباع نشده موجود در پسته موجب اضافه وزن نميشوند. همچنين فيبر موجود در پسته به خروج مواد سمي از بدن کمک ميکند. از سوي ديگر فيبرها موجب طولاني شدن احساس سيري شده و در نتيجه پرخوري کاهش مييابد.
درباره این سایت